Bog & idéTorben Bech Dyrberg

Bøger skrevet af Torben Bech Dyrberg

Læs mere om Torben Bech Dyrberg
2 produkter
2 produkter
Multikulturalismens fælder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Multikulturalismens fælderTorben Bech Dyrberg
98,96 DKK
Paperback
(5)
Multikulturalismens fælder
Michel Foucault
Michel FoucaultHenrik Bang
179,95 DKK
EBOG
(0)
Michel Foucault

Mere om Torben Bech Dyrberg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Torben Bech Dyrberg. På listen nedenfor ser du de seneste af Dyrbergs bøger.
Bøgerne fra Torben Bech Dyrberg udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Økonomi på tværs" udgivet af Frydenlund - "Arbejdspapir. Political liberalism with a Venegance" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Multikulturalismens fælder" udgivet af Samfundslitteratur - "New publics with/out democracy" udgivet af Samfundslitteratur - "Multikulturalismens fælder" udgivet af Samfundslitteratur - "De populære - Statskundskabens klassikere" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af DJØF - "Michel Foucault" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Torben Bech Dyrberg

Torben Bech Dyrberg har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Torben Bech Dyrberg kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Dyrberg publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Økonomi på tværs" af Torben Bech Dyrberg

Det er muligt at købe Torben Bech Dyrbergs "Økonomi på tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Torben Bech Dyrberg "Arbejdspapir. Political liberalism with a Venegance"

Det er muligt at købe Torben Bech Dyrbergs "Arbejdspapir. Political liberalism with a Venegance" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Bech Dyrberg