Bog & idéTorben Elgaard Jensen

Bøger skrevet af Torben Elgaard Jensen

Læs mere om Torben Elgaard Jensen
4 produkter
4 produkter
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektorAnders Koed Madsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Bruno Latour
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bruno LatourAnders Blok
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Bruno Latour
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Torben Elgaard Jensen

Torben Elgaard Jensen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Elgaard Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Aktør-netværksteori - Latours, Callons og Laws materielle semiotik" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Bruno Latour" udgivet af Gyldendal

Torben Elgaard Jensens bøger

Du kan finde fem bøger af Torben Elgaard Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Torben Elgaard Jensen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Elgaard Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Torben Elgaard Jensen

Det er muligt at købe Torben Elgaard Jensens "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Materialitet og læring" af Torben Elgaard Jensen

"Materialitet og læring" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Elgaard Jensen