Bog & idéTorben Hangaard

Bøger skrevet af Torben Hangaard

Læs mere om Torben Hangaard
5 produkter
5 produkter
FRA ROMS GRUNDLÆGGELSE TIL KEJSER NERO
FRA ROMS GRUNDLÆGGELSE TIL KEJSER NEROTorben Hangaard
129,95 DKK
EBOG
(0)
FRA ROMS GRUNDLÆGGELSE TIL KEJSER NERO
Familien i Vatikanet
Familien i VatikanetTorben Hangaard
129,95 DKK
e-bog
(0)
Familien i Vatikanet
FYNBOGEN 2023
FYNBOGEN 2023Torben Hangaard
119,95 DKK
EBOG
(0)
FYNBOGEN 2023
DA ITALIEN BLEV ET LAND
STREAM
DA ITALIEN BLEV ET LANDTorben Hangaard
129,95 DKK
Lydbog
(0)
DA ITALIEN BLEV ET LAND
Datter til salg – En borgiakvindes skæbne
Datter til salg – En borgiakvindes skæbneTorben Hangaard
139,95 DKK
EBOG
(0)
Datter til salg – En borgiakvindes skæbne

Mere om Torben Hangaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Torben Hangaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hangaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datter til salg – En borgiakvindes skæbne" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Familien i Vatikanet" udgivet af mellemgaard

Bøger af Torben Hangaard

Der er to tilgængelige bøger af Torben Hangaard hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Hangaards bøger kommer i forskellige formater. Hangaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Datter til salg – En borgiakvindes skæbne" af Torben Hangaard

"Datter til salg – En borgiakvindes skæbne" er tilgængelig online som ebog. "Datter til salg – En borgiakvindes skæbne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Familien i Vatikanet" af Torben Hangaard

Det er muligt at købe Torben Hangaards "Familien i Vatikanet" som e-bog. Hvis du køber "Familien i Vatikanet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Hangaard