Bog & idéTorben Iversen

Bøger skrevet af Torben Iversen

Læs mere om Torben Iversen
1 produkter
1 produkter
Juridiske øvelsesopgaver  Aftale-
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-

Mere om Torben Iversen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Torben Iversen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Iversens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-" udgivet af Djøf Forlag - "Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Juhu, det er jul, Julius" udgivet af Carlsen

Mere om Torben Iversens bøger

Du kan bestille tre bøger af Torben Iversen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Iversens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Iversens "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-"

Det er muligt at købe Torben Iversens "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Torben Iversen "Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret"

"Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Iversen