Bog & idéTorben Jørgensen

Bøger skrevet af Torben Jørgensen

Læs mere om Torben Jørgensen
5 produkter
5 produkter
Klinisk forskningsmetode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk forskningsmetodeJens Lauritsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk forskningsmetode
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Sygdomsforebyggelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygdomsforebyggelseFinn Diderichsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sygdomsforebyggelse
Det kommunale sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det kommunale sundhedsvæsenMads Uffe Pedersen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Det kommunale sundhedsvæsen

Mere om Torben Jørgensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Torben Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne fra Torben Jørgensen kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" udgivet af - - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard Danmark - "Heinrich Himmler" udgivet af Høst & Søn - "Stiftelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stiftelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stiftelsen" udgivet af Information - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Sygdomsforebyggelse" udgivet af Gyldendal - "Det kommunale sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Treatment of gallstone patients" udgivet af Danish Institute for Health Technology Assessment National Institute of Public Health

Mere om Torben Jørgensens bøger

Torben Jørgensen har 15 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i flere formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Jørgensens "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Torben Jørgensens "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk forskningsmetode" af Torben Jørgensen

"Klinisk forskningsmetode" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Jørgensen