Bog & idéTorben Kragsbjerg

Bøger skrevet af Torben Kragsbjerg

Læs mere om Torben Kragsbjerg
3 produkter
3 produkter
Hvem?
Hvem?Torben Kragsbjerg
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hvem?
That's Right
That's RightTorben Kragsbjerg
149,95 DKK
EBOG
(0)
That's Right
Hvem?
Hvem?Torben Kragsbjerg
69,95 DKK
Paperback
(0)
Hvem?

Mere om Torben Kragsbjerg

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Torben Kragsbjerg. På listen nedenfor ser du Kragsbjergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "That's Right" udgivet af Books on Demand - "That's Right" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Torben Kragsbjerg

Du kan bestille to bøger af Torben Kragsbjerg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kragsbjergs bøger fås i flere forskellige formater. Kragsbjergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Kragsbjergs "That's Right"

"That's Right" findes på den digitale boghylde som ebog. "That's Right" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Books on Demand.

Torben Kragsbjerg "That's Right"

Hos Bog & idé er "That's Right" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Kragsbjerg