Bog & idéTorben Larsen

Bøger skrevet af Torben Larsen

Læs mere om Torben Larsen
2 produkter
2 produkter
Pumpe ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pumpe ståbiAnders Borup
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Pumpe ståbi
Kommunikation i multimediedesign
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i multimediedesignGunhild Marie Andersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation i multimediedesign

Mere om Torben Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Torben Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pumpe ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Lærebog i Hydraulik" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Kommunikation i multimediedesign" udgivet af HansReitzels - "Meditation med jordforbindelse" udgivet af Torben Larsen - "Ottesens to gaver til arbejder " udgivet af Arbejdsmiljørådets Service Cen - "Kommunikation i multimediedesign" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i hydraulik" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Torben Larsen

Torben Larsen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Torben Larsen bøger i forskellige formater. Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pumpe ståbi" af Torben Larsen

"Pumpe ståbi" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Lærebog i Hydraulik" af Torben Larsen

Det er muligt at købe Torben Larsens "Lærebog i Hydraulik" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Larsen