Bog & idéTorben Marner

Bøger skrevet af Torben Marner

Læs mere om Torben Marner
2 produkter
2 produkter
Børne- og ungdomspsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børne- og ungdomspsykiatriAnne Vibeke Fleischer
377,96 DKK
Indbundet
(0)
Børne- og ungdomspsykiatri
Fra systemteori til familieterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra systemteori til familieterapiBorrik Schjødt
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra systemteori til familieterapi

Mere om Torben Marner

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Torben Marner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Marners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familieterapi - Milano metoden" udgivet af Hans Reitzel - "Breve til 'besatte' børn" udgivet af Frydenlund - "Breve til 'besatte' børn" udgivet af Bogforlaget Frydenlund - "Børne- og ungdomspsykiatri" udgivet af Gyldendal

Torben Marners bøger

Du kan finde fire bøger af Torben Marner her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Marners bøger fås i samtlige formater. Marners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Marners "Familieterapi - Milano metoden"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Marner, kan du godt glæde dig. Det er Hans Reitzel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Breve til 'besatte' børn" af Torben Marner

Hos Bog & idé er "Breve til 'besatte' børn" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Marner