Bog & idéTorben Østergaard Christensen

Bøger skrevet af Torben Østergaard Christensen

Læs mere om Torben Østergaard Christensen
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Professionel kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kontaktSusanne Bengtson
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel kontakt

Mere om Torben Østergaard Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Torben Østergaard Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel kontakt" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal - "Skizofreni" udgivet af FADL

Mere om Torben Østergaard Christensens bøger

Torben Østergaard Christensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Christensens bøger kommer i flere forskellige formater. Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Professionel kontakt" af Torben Østergaard Christensen

Hos Bog & idé er "Professionel kontakt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Torben Østergaard Christensen "Kognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Østergaard Christensen