Bog & idéTorben Olesen

Bøger skrevet af Torben Olesen

Læs mere om Torben Olesen
2 produkter
2 produkter
På sekundernes flod
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sekundernes flodTorben Olesen
99,56 DKK
Paperback
(0)
På sekundernes flod
SAMLE PÅ STILHED
SAMLE PÅ STILHEDTorben Olesen
159,95 DKK
Paperback
(0)
SAMLE PÅ STILHED

Mere om Torben Olesen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Torben Olesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Olesens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kaspar Hauser Spejlet" udgivet af Forfatterforlaget Attika - "Alt er nyt igen" udgivet af Forfatterforlaget Attika - "De døde kongers by" udgivet af Attika

Mere om Torben Olesens bøger

Torben Olesen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Torben Olesen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kaspar Hauser Spejlet" af Torben Olesen

Hos Bog & idé er "Kaspar Hauser Spejlet" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterforlaget Attika.

Torben Olesen "Alt er nyt igen"

Hos Bog & idé er "Alt er nyt igen" tilgængelig som limryg. Endnu en af Torben Olesen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterforlaget Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Olesen