Bog & idéTorben Rugberg Rasmussen

Bøger skrevet af Torben Rugberg Rasmussen

Læs mere om Torben Rugberg Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Kampen om Vollsmose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om VollsmoseJohnny Wøllekær m.fl.
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Vollsmose
Hizb Ut-Tahrir i Danmark
Hizb Ut-Tahrir i DanmarkTorben Rugberg Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hizb Ut-Tahrir i Danmark

Mere om Torben Rugberg Rasmussen

Der er flere forskellige bøger fra Torben Rugberg Rasmussen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om Vollsmose" udgivet af U Press - "Hizb Ut-Tahrir i Danmark" udgivet af Aarhus University Press

Torben Rugberg Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Torben Rugberg Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rasmussen som hæftet. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kampen om Vollsmose" af Torben Rugberg Rasmussen

Hos Bog & idé er "Kampen om Vollsmose" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hizb Ut-Tahrir i Danmark" af Torben Rugberg Rasmussen

"Hizb Ut-Tahrir i Danmark" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Rugberg Rasmussen