Bog & idéTorben Steiniche

Bøger skrevet af Torben Steiniche

Læs mere om Torben Steiniche
1 produkter
1 produkter
Patologi, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patologi, 3. udgaveTorben Steiniche
989,96 DKK
Hardback
(0)
Patologi, 3. udgave

Mere om Torben Steiniche

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Torben Steiniche. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Steiniche.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patologi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Patologi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Torben Steiniches bøger

Der er to tilgængelige bøger af Torben Steiniche hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Steiniche som hardback. Bøgerne af Steiniche er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: FADL's Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Steiniches "Patologi, 3. udgave"

Det er muligt at købe Torben Steiniches "Patologi, 3. udgave" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Torben Steiniche "Patologi, 2. udgave"

"Patologi, 2. udgave" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Steiniche