Bog & idéTorben Stenstrup

Bøger skrevet af Torben Stenstrup

Læs mere om Torben Stenstrup
3 produkter
3 produkter
Tak for donationen, Hr. Fond
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tak for donationen, Hr. FondTorben Stenstrup
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Tak for donationen, Hr. Fond
Forandring i forening
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forandring i foreningTorben Stenstrup
269,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Forandring i forening
Den attraktive forening
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den attraktive foreningTorben Stenstrup
269,96 DKK
Paperback
(0)
Den attraktive forening

Mere om Torben Stenstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Torben Stenstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stenstrups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tak for donationen, Hr. Fond" udgivet af Foreningsforlaget - "Forandring i forening" udgivet af ForeningsForlaget - "Tak for donationen, Hr. Fond" udgivet af Foreningsforlaget

Bøger af Torben Stenstrup

Du kan finde tre bøger af Torben Stenstrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Torben Stenstrup kan købes i forskellige formater. Stenstrups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Foreningsforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tak for donationen, Hr. Fond" af Torben Stenstrup

"Tak for donationen, Hr. Fond" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Foreningsforlaget.

"Forandring i forening" af Torben Stenstrup

Det er muligt at købe Torben Stenstrups "Forandring i forening" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ForeningsForlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Stenstrup