Bog & idéTore Dérand

Bøger skrevet af Tore Dérand

Læs mere om Tore Dérand
1 produkter
1 produkter
Textbook of Removable Prosthodontics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textbook of Removable ProsthodonticsPercy Milleding
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Textbook of Removable Prosthodontics

Mere om Tore Dérand

Tore Dérand har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Dérands nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Munksgaard - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tore Dérand

Tore Dérand har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Tore Dérand bøger i forskellige formater. Bøgerne af Dérand er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tore Dérands "Textbook of Removable Prosthodontics"

Det er muligt at købe Tore Dérands "Textbook of Removable Prosthodontics" som e-bog (pdf-format). "Textbook of Removable Prosthodontics" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Textbook of Removable Prosthodontics" af Tore Dérand

"Textbook of Removable Prosthodontics" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tore Dérand