Bog & idéTori Carrington

Bøger skrevet af Tori Carrington

Læs mere om Tori Carrington
1 produkter
1 produkter
En fremmeds hånd
En fremmeds håndTori Carrington
69,95 DKK
e-bog
(0)
En fremmeds hånd

Mere om Tori Carrington

Der er flere forskellige bøger af Tori Carrington tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Carrington.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En fremmeds hånd" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Varm sommer" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Flugt fra familien " i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Ild og vand" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Evig lidenskab " i serien "Tiffany¤Harlequin" udgivet af Aller - "Forførende dejlig " i serien "Harlequin¤Passion" udgivet af Aller Magasiner - "En fremmeds hånd" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Tori Carrington

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Tori Carrington hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Carringtons bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Carrington inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tori Carringtons "En fremmeds hånd"

"En fremmeds hånd" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Varm sommer" af Tori Carrington

Hos Bog & idé er "Varm sommer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Passion". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Tori Carrington