Bog & idéTorsten Ringberg

Bøger skrevet af Torsten Ringberg

Læs mere om Torsten Ringberg
3 produkter
3 produkter
Disrupt dit Mindset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt dit mindset og få succes med Big Data
Disrupt dit MindsetPernille Rydén
389,95 DKK
EBOG
(2)
Disrupt dit Mindset
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big DataTorsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen
349,95 DKK
Paperback
(0)
Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data

Mere om Torsten Ringberg

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Torsten Ringberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ringberg.
Bøgerne fra Torsten Ringberg kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" udgivet af Efficiens - "Disrupt dit Mindset" udgivet af Djøf Forlag - "Disrupt your Mindset to Transform your Business with Big Data" udgivet af Efficiens

Torsten Ringbergs bøger

Torsten Ringberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Ringbergs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Ringberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" af Torsten Ringberg

Det er muligt at købe Torsten Ringbergs "Kunderejsen og de ustyrlige kunder i en digital tidsalder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Efficiens.

Torsten Ringberg "Disrupt dit Mindset"

"Disrupt dit Mindset" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torsten Ringberg