Bog & idéTove Aarkrog

Bøger skrevet af Tove Aarkrog

Læs mere om Tove Aarkrog
1 produkter
1 produkter
Børne- og ungdomspsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børne- og ungdomspsykiatriAnne Vibeke Fleischer
377,96 DKK
Indbundet
(0)
Børne- og ungdomspsykiatri

Mere om Tove Aarkrog

Hvis du søger en bog fra Tove Aarkrog, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Aarkrogs seneste bøger.
Bøgerne fra Tove Aarkrog kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Borderline adolescents 20 years later " udgivet af Tove Aarkrog - "Børne- og ungdomspsykiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tove Aarkrog

Der er to tilgængelige udgivelser af Tove Aarkrog hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Tove Aarkrog kommer i flere formater. Bøgerne af Aarkrog er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tove Aarkrogs "Borderline adolescents 20 years later "

Det er muligt at købe Tove Aarkrogs "Borderline adolescents 20 years later " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Tove Aarkrog.

"Børne- og ungdomspsykiatri" af Tove Aarkrog

"Børne- og ungdomspsykiatri" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Aarkrog