Bog & idéTove Guldbrandsen

Bøger skrevet af Tove Guldbrandsen

Læs mere om Tove Guldbrandsen
1 produkter
1 produkter
Intensivsykepleie
IntensivsykepleieDag-Gunnar Stubberud
1439,95 DKK
Indbundet
(0)
Intensivsykepleie

Mere om Tove Guldbrandsen

Der er forskellige bøger skrevet af Tove Guldbrandsen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Guldbrandsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Intensivsykepleie" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Intensivsykepleie" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger af Tove Guldbrandsen

Tove Guldbrandsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Guldbrandsen som indbundet. Bøgerne af Guldbrandsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Intensivsykepleie" af Tove Guldbrandsen

Hos Bog & idé er "Intensivsykepleie" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Tove Guldbrandsen "Intensivsykepleie"

"Intensivsykepleie" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Guldbrandsen