Bog & idéTove Hansen

Bøger skrevet af Tove Hansen

Læs mere om Tove Hansen
2 produkter
2 produkter
Bogen om Bichon Frisé
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om Bichon Frisé Tove Hansen
174,26 DKK
Hæftet
(0)
Bogen om Bichon Frisé
Medicinsk kommunikation
STREAM
Medicinsk kommunikationAnette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)
359,95 DKK
Lydbog
(0)
Medicinsk kommunikation

Mere om Tove Hansen

Der findes forskellige bøger fra Tove Hansen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De gule Mure" udgivet af Gallo - "Royalt besøg 1998" udgivet af Læsø Media - "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL's Forlag - "De gule mure" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL - "Bogen om Bichon Frisé " udgivet af Tro-fast - "Så jeg er altså lidt bange for Virginia Woolf" udgivet af Gallo

Bøger skrevet af Tove Hansen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Tove Hansen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Tove Hansen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tove Hansens "De gule Mure"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hansen, kan du godt glæde dig. Det er Gallo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Royalt besøg 1998" af Tove Hansen

Hos Bog & idé er "Royalt besøg 1998" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Læsø Media, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Hansen