Bog & idéTove Lindhardt Damsgaard

Bøger skrevet af Tove Lindhardt Damsgaard

Læs mere om Tove Lindhardt Damsgaard
2 produkter
2 produkter
Pissedårlig sygepleje
Pissedårlig sygeplejeIngrid Poulsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Pissedårlig sygepleje
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Tove Lindhardt Damsgaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Tove Lindhardt Damsgaard. På listen nedenfor ser du Damsgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fundamentals of Care" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tove Lindhardt Damsgaard

Der er to tilgængelige udgivelser af Tove Lindhardt Damsgaard hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Damsgaard som hæftet. Bøgerne af Damsgaard er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tove Lindhardt Damsgaards "Fundamentals of Care"

"Fundamentals of Care" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gerontologi" af Tove Lindhardt Damsgaard

Hos Bog & idé er "Gerontologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Lindhardt Damsgaard