Bog & idéTove P. Bergkvist

Bøger skrevet af Tove P. Bergkvist

Læs mere om Tove P. Bergkvist
1 produkter
1 produkter
Barn og unge med funksjonsnedsettelser
Barn og unge med funksjonsnedsettelserTove P. Bergkvist
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn og unge med funksjonsnedsettelser

Mere om Tove P. Bergkvist

Der er blot én bog af Tove P. Bergkvist tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Barn og unge med funksjonsnedsettelser". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tove P. Bergkvists "Barn og unge med funksjonsnedsettelser"

Hos Bog & idé er "Barn og unge med funksjonsnedsettelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Bergkvist, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tove P. Bergkvist