Bog & idéTove Rasmussen

Bøger skrevet af Tove Rasmussen

Læs mere om Tove Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden og videnskabsteori i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer

Mere om Tove Rasmussen

Tove Rasmussen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunal planlægning" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Det bedste, jeg kunne" udgivet af kahrius.dk - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Fra modspil til medspil" udgivet af CVU København & Nordsjælland - "Samfund og kultur i sundhedsarbejdet" udgivet af Frydenlund - "Classroommanagement" udgivet af Dafolo

Bøger af Tove Rasmussen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Tove Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Tove Rasmussen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kommunal planlægning" af Tove Rasmussen

Hos Bog & idé er "Kommunal planlægning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Odense Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" af Tove Rasmussen

"Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Rasmussen