Bog & idéTove Svendsen

Bøger skrevet af Tove Svendsen

Læs mere om Tove Svendsen
1 produkter
1 produkter
Coaching med fokus på løsninger
Coaching med fokus på løsningerGry Espedal
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching med fokus på løsninger

Mere om Tove Svendsen

Der er bare én bog af Tove Svendsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Coaching med fokus på løsninger". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Coaching med fokus på løsninger" er desuden tilknyttet serien "Erhvervspsykologiserien".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Coaching med fokus på løsninger" af Tove Svendsen

Hos Bog & idé er "Coaching med fokus på løsninger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Svendsens serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tove Svendsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Svendsen