Bog & idéTove Thage

Bøger skrevet af Tove Thage

Læs mere om Tove Thage
2 produkter
2 produkter
Dansk modefotografi i 100 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk modefotografi i 100 årTove Thage
331,96 DKK
Indbundet
(2)
Dansk modefotografi i 100 år
Pictorialisterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
PictorialisterneTove Thage
265,56 DKK
Indbundet
(2)
Pictorialisterne

Mere om Tove Thage

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Tove Thage. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Thages nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk modefotografi i 100 år" udgivet af Gyldendal - "Pictorialisterne" udgivet af Forlaget Wunderbuch - "175 år - Kunstnerforeningen af 18. November" udgivet af Kunstnerforeningen af 18. november - "Fotografernes H.C. Andersen" udgivet af Høst & Søn - "Ricardo da Winti et al" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Livsbilleder" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Tove Thages bøger

Tove Thage har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Thages bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Thage er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tove Thages "Dansk modefotografi i 100 år"

Hos Bog & idé er "Dansk modefotografi i 100 år" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Pictorialisterne" af Tove Thage

Hos Bog & idé er "Pictorialisterne" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Wunderbuch, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Thage