Bog & idéTricia Cornell

Bøger skrevet af Tricia Cornell

Læs mere om Tricia Cornell
1 produkter
1 produkter
Minneapolis & St. Paul
Minneapolis & St. PaulTricia Cornell
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Minneapolis & St. Paul

Mere om Tricia Cornell

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Tricia Cornell. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Cornells udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Minneapolis & St. Paul" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Minnesota" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Tricia Cornells bøger

Tricia Cornell har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Cornells bøger fås bare som hæftet. Cornells bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tricia Cornells "Minneapolis & St. Paul"

Det er muligt at købe Tricia Cornells "Minneapolis & St. Paul" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Tricia Cornell "Minnesota"

Det er muligt at købe Tricia Cornells "Minnesota" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tricia Cornell