Bog & idéTrine Andresen

Bøger skrevet af Trine Andresen

Læs mere om Trine Andresen
1 produkter
1 produkter
Vild med sting
Vild med stingTrine Andresen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Vild med sting

Mere om Trine Andresen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Trine Andresen. På listen nedenfor har du Andresens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politikens bog om broderi" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Politikens bog om broderi" udgivet af Politikens Forlag - "Vild med sting" udgivet af Turbine

Bøger af Trine Andresen

Du kan bestille tre bøger af Trine Andresen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Trine Andresen bøger i flere forskellige formater. Andresens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Politikens bog om broderi" af Trine Andresen

"Politikens bog om broderi" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

Trine Andresen "Politikens bog om broderi"

Hos Bog & idé er "Politikens bog om broderi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Andresen