Bog & idéTrine Bjerre

Bøger skrevet af Trine Bjerre

Læs mere om Trine Bjerre
3 produkter
3 produkter
UnterWelt
UnterWeltTrine Bjerre
189,95 DKK
e-bog
(0)
UnterWelt
Historien om en solnedgang
Historien om en solnedgangTrine Bjerre
279,95 DKK
Hæftet
(2)
Historien om en solnedgang
UnterWelt
BOEGERTILSTAERKPRIS
UnterWeltTrine Bjerre
248,96 DKK
Hæftet
(1)
UnterWelt

Mere om Trine Bjerre

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Trine Bjerre. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bjerre.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Trine Bjerres bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kort & godt om børn & gaming" i serien "Kort & godt-serien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kort & godt om BØRN & GAMING" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "The human factor in esport" udgivet af Books on Demand - "Historien om en solnedgang" udgivet af Byens Forlag - "UnterWelt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "UnterWelt" udgivet af Byens Forlag - "Oskar & kæmpeaben Mathilde" udgivet af Den lille Delfin - "Oskar leder efter Sofus" i serien "Oskar-bøgerne" udgivet af Den lille Delfin - "Oskar leder efter Sofus" i serien "Oskar-bøgerne" udgivet af Den Lille Delfin - "Oskar & kæmpeaben Mathilde" udgivet af Den lille Delfin

Mere om Trine Bjerres bøger

Trine Bjerre har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Trine Bjerre bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Bjerre opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kort & godt om børn & gaming" af Trine Bjerre

Hos Bog & idé er "Kort & godt om børn & gaming" tilgængelig som ebog. "Kort & godt om børn & gaming" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Kort & godt-serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Kort & godt om BØRN & GAMING" af Trine Bjerre

"Kort & godt om BØRN & GAMING" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Bjerre