Bog & idéTrine Dich

Bøger skrevet af Trine Dich

Læs mere om Trine Dich
2 produkter
2 produkter
Styrk projektarbejdet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styrk projektarbejdetTrine Dich
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Styrk projektarbejdet
Group-projects in a Problem-oriented Setting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Group-projects in a Problem-oriented SettingVagn Olsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Group-projects in a Problem-oriented Setting

Mere om Trine Dich

Der er flere bøger fra Trine Dich tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Dich.
Bøgerne fra Trine Dich findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Group-projects in a Problem-oriented Setting" udgivet af Biofolia - "Styrk projektarbejdet" udgivet af Biofolia

Mere om Trine Dichs bøger

Du kan finde fire bøger af Trine Dich her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Dichs bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Dich er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Dichs "Styrk projektarbejdet, 3. udgave"

"Styrk projektarbejdet, 3. udgave" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Trine Dich "Styrk projektarbejdet, 3. udgave"

"Styrk projektarbejdet, 3. udgave" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Dich