Bog & idéTrine Hestbæk og Bodil Tvede

Bøger skrevet af Trine Hestbæk og Bodil Tvede

Læs mere om Trine Hestbæk og Bodil Tvede
1 produkter
1 produkter
Mor forfra
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mor forfraTrine Hestbæk og Bodil Tvede (red.)
242,96 DKK
Hæftet
(1)
Mor forfra

Mere om Trine Hestbæk og Bodil Tvede

Du kan kun bestille en enkelt bog af Trine Hestbæk og Bodil Tvede her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mor forfra". Den er publiceret af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Hestbæk og Bodil Tvedes "Mor forfra"

Det er muligt at købe Trine Hestbæk og Bodil Tvedes "Mor forfra" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tvede, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Hestbæk og Bodil Tvede