Bog & idéTrine Kruse Lykkegaard

Bøger skrevet af Trine Kruse Lykkegaard

Læs mere om Trine Kruse Lykkegaard
2 produkter
2 produkter
Design dit Drømmejob
Design dit DrømmejobTrine Kruse Lykkegaard
179,95 DKK
EBOG
(0)
Design dit Drømmejob
Design dit Drømmejob
Design dit Drømmejob Trine Kruse Lykkegaard
179,95 DKK
EBOG
(0)
Design dit Drømmejob

Mere om Trine Kruse Lykkegaard

Der findes forskellige bøger skrevet af Trine Kruse Lykkegaard på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kruse Lykkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Design dit Drømmejob " udgivet af Forlaget Page Turner - "Design dit Drømmejob" udgivet af Forlaget Page Turner - "Ud med dannelsen" udgivet af Historia

Mere om Trine Kruse Lykkegaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Trine Kruse Lykkegaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Trine Kruse Lykkegaard bøger i udvalgte formater. Kruse Lykkegaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Design dit Drømmejob " af Trine Kruse Lykkegaard

"Design dit Drømmejob " er tilgængelig online som ebog. "Design dit Drømmejob " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Page Turner.

"Design dit Drømmejob" af Trine Kruse Lykkegaard

Det er muligt at købe Trine Kruse Lykkegaards "Design dit Drømmejob" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Design dit Drømmejob" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Page Turner, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Kruse Lykkegaard