Bog & idéTrine Lund Thomsen

Bøger skrevet af Trine Lund Thomsen

Læs mere om Trine Lund Thomsen
2 produkter
2 produkter
Britain Today
BOEGERTILSTAERKPRIS
Britain TodayUlla Rahbek
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Britain Today
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning

Mere om Trine Lund Thomsen

Der er en del bøger fra Trine Lund Thomsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Trine Lund Thomsens bøger

Du kan finde tre bøger af Trine Lund Thomsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Thomsens bøger som hæftet. Thomsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Britain Today" af Trine Lund Thomsen

Hos Bog & idé er "Britain Today" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Narrativ forskning" af Trine Lund Thomsen

"Narrativ forskning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Thomsens serie "Sociologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Lund Thomsen