Bog & idéTrine-Maria Kristensen

Bøger skrevet af Trine-Maria Kristensen

Læs mere om Trine-Maria Kristensen
2 produkter
2 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier
Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medierTrine-Maria Kristensen
79,95 DKK
EBOG
(3)
Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier

Mere om Trine-Maria Kristensen

Der findes forskellige bøger af Trine-Maria Kristensen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kristensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier" udgivet af Gyldendal Business - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Trine-Maria Kristensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Trine-Maria Kristensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kristensens bøger kommer i flere formater. Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trine-Maria Kristensens "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier"

Hos Bog & idé er "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier" tilgængelig som e-bog. Med "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

"Sociale medier" af Trine-Maria Kristensen

Det er muligt at købe Trine-Maria Kristensens "Sociale medier" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine-Maria Kristensen