Bog & idéTrine Mors Larsen

Bøger skrevet af Trine Mors Larsen

Læs mere om Trine Mors Larsen
2 produkter
2 produkter
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj
Pædagogiske praksisfortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogiske praksisfortællingerHanne Hede Jørgensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogiske praksisfortællinger

Mere om Trine Mors Larsen

Der findes mange bøger fra Trine Mors Larsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal

Mere om Trine Mors Larsens bøger

Du kan finde fire bøger af Trine Mors Larsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger fås i samtlige formater. Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sprog som værktøj og legetøj" af Trine Mors Larsen

"Sprog som værktøj og legetøj" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Trine Mors Larsen "Pædagogiske praksisfortællinger"

Dette er en også en fantastisk bog fra Larsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Mors Larsen