Bog & idéTrine Paludan

Bøger skrevet af Trine Paludan

Læs mere om Trine Paludan
2 produkter
2 produkter
Folket der hørte gud le. en beretning fra afrika
STREAM
Folket der hørte Gud le. En beretning fra AfrikaTrine Paludan
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Folket der hørte Gud le. En beretning fra Afrika
Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia
Folket der hørte Gud le. En beretning fra GambiaTrine Paludan
79,95 DKK
EBOG
(0)
Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia

Mere om Trine Paludan

Der er blot én bog af Trine Paludan tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Paludans "Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia"

Hos Bog & idé er "Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia" tilgængelig som ebog. "Folket der hørte Gud le. En beretning fra Gambia" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Trine Paludan fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Paludan