Bog & idéTrine Petersen

Bøger skrevet af Trine Petersen

Læs mere om Trine Petersen
2 produkter
2 produkter
Udsyn inden for murene
Udsyn inden for mureneTrine Petersen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Udsyn inden for murene
Længslernes fængsel
Længslernes fængselTrine D. Petersen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Længslernes fængsel

Mere om Trine Petersen

Der er mange bøger skrevet af Trine Petersen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsyn inden for murene" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kvinden med de to ansigter" udgivet af Outsideren - "Længslernes fængsel" udgivet af mellemgaard - "Matematrix 6, Arbejdsbog" udgivet af Alinea

Mere om Trine Petersens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Trine Petersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Petersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Petersens "Udsyn inden for murene"

"Udsyn inden for murene" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kvinden med de to ansigter" af Trine Petersen

Det er muligt at købe Trine Petersens "Kvinden med de to ansigter" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Outsideren.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Petersen