Bog & idéTrine Sofie Dybvikstrand

Bøger skrevet af Trine Sofie Dybvikstrand

Læs mere om Trine Sofie Dybvikstrand
1 produkter
1 produkter
Lærerpraksis og pedagogisk teori
Lærerpraksis og pedagogisk teoriKnut Ove Æsøy
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærerpraksis og pedagogisk teori

Mere om Trine Sofie Dybvikstrand

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Trine Sofie Dybvikstrand. Bogen hedder "Lærerpraksis og pedagogisk teori". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Sofie Dybvikstrands "Lærerpraksis og pedagogisk teori"

"Lærerpraksis og pedagogisk teori" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Trine Sofie Dybvikstrand fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Sofie Dybvikstrand