Bog & idéTrine Thygesen Vendius

Bøger skrevet af Trine Thygesen Vendius

Læs mere om Trine Thygesen Vendius
1 produkter
1 produkter
Europol
EuropolTrine Thygesen Vendius
39,95 DKK
EBOG
(0)
Europol

Mere om Trine Thygesen Vendius

Der findes mange bøger af Trine Thygesen Vendius online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vendius' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Europol" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Europol & cyberkriminalitet" udgivet af Ex Tuto Publishing

Trine Thygesen Vendius' bøger

Du kan finde to bøger af Trine Thygesen Vendius her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Trine Thygesen Vendius kommer i samtlige formater. Bøgerne af Vendius er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Europol" af Trine Thygesen Vendius

"Europol" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Europol" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Dansk Politihistorie". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Europol & cyberkriminalitet" af Trine Thygesen Vendius

Det er muligt at købe Trine Thygesen Vendius' "Europol & cyberkriminalitet" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ex Tuto Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Thygesen Vendius