Bog & idéTrine Thygesen-Vendius

Bøger skrevet af Trine Thygesen-Vendius

Læs mere om Trine Thygesen-Vendius
1 produkter
1 produkter
Europol
EuropolTrine Thygesen Vendius
39,95 DKK
EBOG
(0)
Europol

Mere om Trine Thygesen-Vendius

Trine Thygesen-Vendius har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Europol". Den er publiceret af SAGA Egmont på dansk. "Europol" er desuden en del af serien "Dansk Politihistorie".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Thygesen-Vendius' "Europol"

"Europol" kan købes som ebog. "Europol" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Dansk Politihistorie". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Thygesen-Vendius