Bog & idéTrine Vase Bendtsen

Bøger skrevet af Trine Vase Bendtsen

Læs mere om Trine Vase Bendtsen
2 produkter
2 produkter
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Trine Vase Bendtsen

Hvis du leder efter en bog fra Trine Vase Bendtsen, tilbyder vi et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bendtsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Demens & madlavning" udgivet af Muusmann Forlag - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard

Bøger af Trine Vase Bendtsen

Du kan bestille fire bøger af Trine Vase Bendtsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Trine Vase Bendtsen kan købes i samtlige formater. Bendtsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ernæring - Hånden på hjertet" af Trine Vase Bendtsen

"Ernæring - Hånden på hjertet" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Trine Vase Bendtsen "Demens & madlavning"

Hos Bog & idé er "Demens & madlavning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Vase Bendtsen