Bog & idéTrine Wiese

Bøger skrevet af Trine Wiese

Læs mere om Trine Wiese
3 produkter
3 produkter
Jørgen Hansen - Freja baner vejen
Jørgen Hansen - Freja baner vejenTrine Wiese
229,95 DKK
EBOG
(0)
Jørgen Hansen - Freja baner vejen
Den lykkelige leder
Den lykkelige lederTrine Wiese
75,00 DKK
e-bog
(0)
Den lykkelige leder
Mit liv som Gardin Lis
Mit liv som Gardin LisTrine Wiese
99,95 DKK
EBOG
(0)
Mit liv som Gardin Lis

Mere om Trine Wiese

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Trine Wiese. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Wiese.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jørgen Hansen - Freja baner vejen" udgivet af SAXO Publish - "Sunde boliger" udgivet af Realdania By & Byg - "Horsens" udgivet af muusmann'forlag - "Ledelse på jydsk" udgivet af muusmann'forlag - "Horsens" udgivet af Muusmann - "Ove Glerup" udgivet af Turbine - "Randers' muskler" udgivet af Turbine Business - "Ledelse på jydsk 2.0" udgivet af Muusmann - "Den lykkelige leder" udgivet af Turbine - "Tre generationer støbt i beton" udgivet af Turbine Business - "Glade chefer" udgivet af Turbine - "Den lykkelige leder" udgivet af Turbine

Trine Wieses bøger

Du kan finde 12 bøger af Trine Wiese her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Trine Wiese kan købes i samtlige formater. Wieses bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Wieses "Jørgen Hansen - Freja baner vejen"

Hos Bog & idé er "Jørgen Hansen - Freja baner vejen" tilgængelig som ebog. "Jørgen Hansen - Freja baner vejen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAXO Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Trine Wiese "Sunde boliger"

Hos Bog & idé er "Sunde boliger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Realdania By & Byg, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Wiese