Bog & idéTroels Filtenborg

Bøger skrevet af Troels Filtenborg

Læs mere om Troels Filtenborg
5 produkter
5 produkter
Dansk Guldalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk GuldalderDavid Burmeister
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Guldalder
Laurits Andersen Ring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Laurits Andersen RingPauline Lehnmann Banke
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Laurits Andersen Ring
Danish Golden Age
DANISH GOLDEN AGEDavid Burmeister
399,95 DKK
Indbundet
(0)
DANISH GOLDEN AGE
Baroque
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarokMikkel Bogh
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Barok
Baroque
BaroqueMikkel Bogh
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Baroque

Mere om Troels Filtenborg

Der er flere bøger skrevet af Troels Filtenborg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Filtenborgs udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Troels Filtenborgs bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Laurits Andersen Ring" udgivet af SMK Forlag - "Dansk Guldalder" udgivet af SMK Forlag - "DANISH GOLDEN AGE" udgivet af SMK Forlag - "Jordaens" udgivet af Statens Museum for Kunst¤i samarbejde med Bonnefantemuseum

Troels Filtenborgs bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Troels Filtenborg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Filtenborgs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Filtenborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Laurits Andersen Ring" af Troels Filtenborg

Hos Bog & idé er "Laurits Andersen Ring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Dansk Guldalder" af Troels Filtenborg

Hos Bog & idé er "Dansk Guldalder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SMK Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Filtenborg