Bog & idéTroels Hammer

Bøger skrevet af Troels Hammer

Læs mere om Troels Hammer
2 produkter
2 produkter
Narrativ praksis i skolen
Narrativ praksis i skolenErik Sigsgaard
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ praksis i skolen
Fra terapi til pædagogik
Fra terapi til pædagogikCamilla Weber Schjørring
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra terapi til pædagogik

Mere om Troels Hammer

Der findes flere bøger af Troels Hammer på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hammers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrativ praksis i skolen" udgivet af Gyldendal - "Fra terapi til pædagogik" udgivet af Gyldendal

Mere om Troels Hammers bøger

Du kan finde to bøger af Troels Hammer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Hammer som hæftet. Hammers bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Troels Hammers "Narrativ praksis i skolen"

Hos Bog & idé er "Narrativ praksis i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fra terapi til pædagogik" af Troels Hammer

Det er muligt at købe Troels Hammers "Fra terapi til pædagogik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Hammer