Bog & idéTroels Herlin

Bøger skrevet af Troels Herlin

Læs mere om Troels Herlin
2 produkter
2 produkter
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Troels Herlin

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Troels Herlin. På listen nedenfor har du de seneste af Herlins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi " i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Troels Herlin

Troels Herlin har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Troels Herlin fås i samtlige formater. Herlin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk reumatologi" af Troels Herlin

"Klinisk reumatologi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Troels Herlin "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Det er muligt at købe Troels Herlins "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Herlin