Bog & idéTroels Martin Hansen

Bøger skrevet af Troels Martin Hansen

Læs mere om Troels Martin Hansen
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Troels Martin Hansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Troels Martin Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Troels Martin Hansens bøger

Du kan finde to bøger af Troels Martin Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Troels Martin Hansen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den præhospitale patient" af Troels Martin Hansen

Hos Bog & idé er "Den præhospitale patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ambulancefag 2" af Troels Martin Hansen

Hos Bog & idé er "Ambulancefag 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Martin Hansen