Bog & idéTroels Wienecke

Bøger skrevet af Troels Wienecke

Læs mere om Troels Wienecke
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Troels Wienecke

Troels Wienecke har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Wieneckes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Troels Wienecke

Du kan finde tre bøger af Troels Wienecke her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Troels Wienecke bøger i et udvalg af formater. Wieneckes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Troels Wienecke

Det er muligt at købe Troels Wieneckes "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Wienecke, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Troels Wienecke

Det er muligt at købe Troels Wieneckes "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Wienecke