Bog & idéTron Løkken Sundet (red.)

Bøger skrevet af Tron Løkken Sundet (red.)

Læs mere om Tron Løkken Sundet (red.)
1 produkter
1 produkter
Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021
Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021Tron Løkken Sundet (red.)
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021

Mere om Tron Løkken Sundet (red.)

Der er blot én bog af Tron Løkken Sundet (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021" af Tron Løkken Sundet (red.)

Hos Bog & idé er "Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2020-2021" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Tron Løkken Sundet (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tron Løkken Sundet (red.)