Bog & idéTrond Dehli

Bøger skrevet af Trond Dehli

Læs mere om Trond Dehli
1 produkter
1 produkter
Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid  (2. utg.)
Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid (2. utg.)Trond Dehli
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid (2. utg.)

Mere om Trond Dehli

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Trond Dehli. Det er "Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid (2. utg.)". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trond Dehlis "Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid (2. utg.)"

"Lommekirurgi : en håndbok i kirurgisk arbeid (2. utg.)" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Trond Dehli skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trond Dehli