Bog & idéTrond Løge Hagen (red.)

Bøger skrevet af Trond Løge Hagen (red.)

Læs mere om Trond Løge Hagen (red.)
1 produkter
1 produkter
Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena
Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarenaMorten Sæther
739,95 DKK
Hæftet
(0)
Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena

Mere om Trond Løge Hagen (red.)

Der er bare én bog af Trond Løge Hagen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trond Løge Hagen (red.)s "Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena"

Hos Bog & idé er "Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Trond Løge Hagen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trond Løge Hagen (red.)