Bog & idéTrond Risto Nilssen

Bøger skrevet af Trond Risto Nilssen

Læs mere om Trond Risto Nilssen
1 produkter
1 produkter
Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrig
Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrigTrond Risto Nilssen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrig

Mere om Trond Risto Nilssen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Trond Risto Nilssen. På listen nedenfor finder du Nilssens nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Trond Risto Nilssens bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrig" udgivet af Universitetsforlaget - "Fortiden i nåtiden : nye veier i formidlingen av andre verdenskrigs historie" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Trond Risto Nilssens bøger

Du kan finde to bøger af Trond Risto Nilssen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Trond Risto Nilssen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Nilssen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trond Risto Nilssens "Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrig"

Hos Bog & idé er "Da freden brøt løs : de første månedene i frihet etter andre verdenskrig" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Fortiden i nåtiden : nye veier i formidlingen av andre verdenskrigs historie" af Trond Risto Nilssen

"Fortiden i nåtiden : nye veier i formidlingen av andre verdenskrigs historie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Trond Risto Nilssen