Bog & idéTrygve Breiteig

Bøger skrevet af Trygve Breiteig

Læs mere om Trygve Breiteig
2 produkter
2 produkter
Matematikk for lærere. Bd.1
Matematikk for lærere. Bd.1Trygve Breiteig
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematikk for lærere. Bd.1
Matematikk for lærere. Bd.2
Matematikk for lærere. Bd.2Trygve Breiteig
809,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematikk for lærere. Bd.2

Mere om Trygve Breiteig

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Trygve Breiteig, tilbyder vi et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Breiteig.
Bøgerne fra Trygve Breiteig kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Matematikk for lærere. Bd.2" udgivet af Universitetsforlaget - "Matematikk for lærere. Bd.1" udgivet af Universitetsforlaget - "Matematikk for lærere" udgivet af Universitetsforlaget - "Matematikk for lærere" udgivet af Universitetsforlaget

Trygve Breiteigs bøger

Du kan finde fire bøger af Trygve Breiteig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Breiteig som hæftet. Bøgerne af Breiteig er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Matematikk for lærere. Bd.2" af Trygve Breiteig

Det er muligt at købe Trygve Breiteigs "Matematikk for lærere. Bd.2" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Trygve Breiteig "Matematikk for lærere. Bd.1"

Det er muligt at købe Trygve Breiteigs "Matematikk for lærere. Bd.1" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Trygve Breiteig